Премахване на косми с лазер

лазерна-епилация-армада-17

Лазерната епилация е услуга, която може да Ви помогне завинаги да се справите с нежеланото окосмяване. Тя предоставя безупречно премахване на косми с лазер, което извършено с правилната апаратура, ще запази здравето на кожата Ви и няма да усетите болка по време на обработката.

Най-добрата технология за лазерна епилация в момента е Александритен лазер. Процедури с него в град Пловдив предлага единствен лазер център „Армада”. За да започнете своята програма по лазерна епилация, лекарите в центъра трябва да определят към кой фототип спада Вашия цвят кожа и какъв вид е окосмяването Ви. Това става още при първото Ви посещение, като можете да се възползвате и от опциите: безплатна консултация с лекар и безплатна демо процедура.

Лазер център „Армада” предлага премахване на косми с лазер последен модел, което означава, че по време на процедурите няма да усетите болка, а след тях кожата Ви остава здрава и без следи от обезкосмяване. Всеки сеанс в центъра се извършва от квалифицирано за дейността медицинско лице, към което можете да се обръщате за всичко. В края на първия сеанс по лазерна епилация ще получите и редица полезни съвети как да се грижите за кожата си.

За повече информация, заповядайте на адрес: улица „Патриарх Евтимий” 17.

Очакваме Ви!