Лазерно обезкосмяване цени

Перфекционизмът е качество, което не може да остане незабелязано. Най-силно изразен е в нещата, които обичаме да правим – защото тогава държим всичко да е извършено безупречно, до последния детайл. Ето затова и лазерната епилация в лазер център „Армада” е една от най-добрите в град Пловдив. Ние обичаме работата си и за нас е удоволствие, когато клиентите ни остават доволни. Не може обаче да пропуснем, когато говорим за лазерната епилация, да споменем и на какви цени се предлагат услугите по лазерно обезкосмяване. Но първо обаче – какво получавате в лазер център „Армада”:

В лазер център „Армада” можете да премахнете окосмяването по всяка част от тялото или лицето си с последен модел Александритен лазер. Тази технология позволява на специалистите в центъра само след няколко минутен сеанс да отстранят до 20% от досадните косъмчета в избраната за епилация зона. Обикновено всеки клиент, посетил лазер център „Армада”, се нуждае от различен брой процедури. Те се определят от това какъв тип е кожата на посетителя и какъв вид окосмяването. Стандартно броят сеанси за зони на тялото варира от 4 до 6, а за зони на лицето от 6 до 12. Възможно е броят процедури да се увеличи, ако клиента страда от хормонален дисбаланс или генетично заложено прекомерно окосмяване.

Що се отнася до лазерно обезкосмяванецени, те са различни за всяка зона от тялото или лицето. Определят се от големината на областта, която ще епилирате и всеки месец определени зони по избор на клиента могат да се включат в промоционални пакети с 50% намаление.

Без значение дали искате да обезкосмите областта над горната устна, или да подложите на епилация гърба и раменете си – качеството в лазер център „Армада” не се променя. Задължително преди началото на процедурите медицинските лица в лазер център „Армада” определят Вашия фототип кожа и вид окосмяване. Настройва се Александритният лазер в зависимост от Вашите показатели и се избира възможно най-добрата програмата по лазерна епилация за Вашата кожа. Броят на процедурите зависи от това как се повлиява обработваната зона.

В случай, че страдате от хормонален дисбаланс или прекомерно окосмяване – процедурите се съобразяват и синхронизират с предписаното Ви лечение.

Веднага след първата обработка на зоната ще получите полезни съвети и препоръки как да се грижите за кожата си в епилираната зона и задължително – не излагайте обработваната част от тялото или лицето си на слънце в продължение на няколко дни след интервенцията. Повече информация относно това какви цени предлага център „Армада” за лазерно обезкосмяване можете да получите от нашия ценоразпис или лично на адрес: ул. „Патриарх Евтимий” 17.

Очакваме Ви!

lazerplovdiv.com

Posted from Plovdiv, Plovdiv Province, Bulgaria.