Лазерна епилация нос

Неестествената поява на окосмяване по носа най-често се дължи на хормонален дисбаланс или заболяване, което може да бъде контролирано чрез прием на медикаменти. Отстраняването на космите по носа обаче е малко по-сложно и може да доведе до сериозни кожни раздразнения.

Най-често хората, които страдат от този неестетичен проблем прибягват до употребата на самобръсначка, кола маска и други методи за депилация, които не само, че не отстраняват напълно нежеланото окосмяване, а и са причина за последвали редица кожни проблеми.

Единственото решение при прекомерно окосмяване, появило се по нестандартни по лицето и тялото зони като носа, е лазерна епилация нос. Тя е един изцяло нов и революционен метод, който осигурява бързо, безболезнено и дълготрайно премахване на косъмчетата в зоната.

Последното попълнение в редиците на уредите за лазерно епилиране е лазер Александрит. Поради своята висока ефективност, той е обявен за най-добрият лазер, създаван до момента. Притежава интензивно отделяне на импулси, което го прави най-бързият в света. Дължината на вълната му е 755 Nm. Тя се привлича от меланина в корена на косъма. Прониква в епидермиса под формата на светлинна вълна, което не позволява изгарянето и увреждането на кожата. Веднъж достигнал до космения фоликул, лазерният лъч се преобразува в топлинна вълна, която изгаря корена на косъма, косменото стъбло и клетките, които отговарят за развитието и генезиса на окосмяването.

След лазерна епилация нос по кожата е нормално да възникне леко зачервяване, което доказва ефективността от процедурата. Нормалният цвят на обработваната зона се възстановява до един час. В случай на известен дискомфорт по време на лазерна епилация нос, Александритният лазер е снабден с вградена охлаждаща приставка. Тя впръсква струя студен въздух по обработваната зона, като подпомага защитата на кожата и удобството по време на епилация.

Лазерна епилация нос с лазер Александрит в страната можете да откриете в лазер център „Армада”, град Пловдив. Центърът е специализиран в работата с тази иновационна технология. В него работят набор от специалисти и медицински лица, към които можете да се обръщате за всичко. Преди да преминете към процедурата по лазерна епилация нос, те ще изследват Вашите индивидуални показатели, необходими за настройката на Александритния лазер. От значение е Вашия фототип кожа, цвят и дебелина на окосмяването, както и хормонален фон. В зависимост от тях, лекарите в център „Армада” ще Ви насрочат дати за посещение. Обикновено броят на необходимите процедури за нос, както и за останалите зони от лицето са от 6 до 12.

Вашата професионална лазерна епилация Ви очаква в лазер център „Армада”!

Posted from Plovdiv, Plovdiv Province, Bulgaria.