Лазарна епилация

Омръзнало ли Ви е да премахвате нежеланото окосмяване по тялото и лицето си, а след няколко дни то отново да се появява? Благодарение на депилиращите средства, които предоставят единствено краткотраен резултат, много мъже и жени живеят в заблуда, че борбата с досадните косъмчета е вечна, без значение какъв вид услуга ще използват, за да се отърват от тях. Това не е съвсем вярно – след като се подложите на лазарна епилация, ще забравите какво е усещането всеки месец, по няколко пъти, да отстранявате нежеланото окосмяване.

Лазерната епилация е една от иновациите в сферата на обезкосмяването. Тази услуга за кратко време регистрира рекордни резултати – до 90% гарантирано премахване на космите по тялото и лицето, което е доказателство за нейното качество. Търсенето на услугата лазарна епилация, през последните години, също нарасна драстично. В момента, извършването на процедурите стана възможно по всяко време на годината. Причина за това е втората иновация в сферата, в частност – в лазерното епилиране – лазер Александрит.

Александритният лазер е най-новата технология за лазарна епилация, с която работят само професионалните лазер центрове в страната. Той притежава дължина на вълната 755 Nm, широко работно поле, висока плътност на енергията, интензивно отделяне на импулси и специална охлаждаща приставка за по-голям комфорт и защита на кожата. Александритният лазер е обявен за най-бързия лазер създаван в света, а неговата висока ефективност го направи най-търсената техника за лазерно епилиране.

Тази революционна технология за епилация работи на принципа на селективната фототермолиза. Лазерният лъч се привлича от меланина в косъма и прониква през кожата под формата на светлина, за да достигне до космения фоликул. Веднъж достигнал до целта си, светлинният лъч се преобразува в топлинна енергия и уврежда цялостно космената структура.

В лазер центърАрмада”, град Пловдив можете да се възползвате от услугата лазерна епилация с Александритен лазер. Професионалистите, които работят в центъра ще определят Вашия фототип кожа и вид окосмяване, за да настроят лазера и да получите най-удовлетворяващи резултати. Преди да пристъпите към епилацията, ще ви бъда изготвена индивидуалната програма за посещения. Датите се определят в зависимост Вашия хормонален фон, цвят на кожата, дебелина на окосмяването и жизнен цикъл на косъмчетата. Обикновено, сеансите за зони на тялото са 4 до 6 , а за зони на лицето от 6 до 12. След първата манипулация, в избраната от Вас зона, се забелязва до 20% намаляване на окосмяването. След края на програмата – 90% гарантирано дълготрайно обезкосмяване.

Епилацията в център „Армада” отнема няколко минути, а резултатът след нея – остава с години.

Очакваме Ви!

Tag: лазарна епилация, лазер център Армада

 

 

Posted from Sofia, Sofia City Province, Bulgaria.